Kedves Vendégeink és Barátaink!
November 29-én pénteken este, ismét egészen különleges zenei és gasztronómiai élményben lesz részük a hozzánk látogatóknak!
Falusi Mariann, hazánk egyik legjobb énekesnője a Sárik Péter Trió közreműködésével a legnagyobb magyar és külföldi slágereket fogja előadni soul, blues és jazz stílusban.
Mariann és a Trió az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hozott létre, ezek megkoronázása a mostani: szabad csapongás műfajok és stílusok között olyan dalok segítségével, amiket tele torokból énekel a közönség vagy akár táncol rá.
A Trió tagjai: Sárik Péter-zongora, Fónay Tibor-bőgő, Gálfi Attila-dob.
A zenei élmény mellé 4 fogásos gourmet menüvel és jobbnál-jobb italokkal készülünk.
Mivel az est valóban exkluzív, szűk körű klubkoncert lesz, így a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük minél előbb foglaljátok le asztalaitokat.2019. 11.29. 19.30.
A belépés asztalfoglaláshoz kötött, amelyet az info@elysee.hu címen, FB üzenetben, illetve a +36 1 786 4306-os telefonszámunkon várunk előzetesen.
ASZTALAINKAT AZ ESTÉN CSAK VACSORÁZÓ VENDÉGEINKNEK TUDJUK BIZTOSÍTANI.A 4 fogásos menü ára: 11.900 Ft/ fő, mely összeg egy welcome drinket és a belépőjegyet is tartalmazza. Természetesen vegetáriánus vendégeinkre is gondolunk… 🙂
A foglalásokat 5000 Ft/fő előleg befizetésével vagy átutalásával tudjátok véglegesíteni, mely összeg természetesen a végszámla összegébe beszámításra kerül.
A menü és egyéb fogyasztásokra 12,5% szervízdíj kerül felszámításra.
Az este folyamán az alábbi 4 fogásos menüsorból lehet választani:
ELŐÉTEL
Narancsos-szezámos répasaláta, rukkola, kacsafalatok
Grillezett halloumi, málnás-balzsamos zöldsaláta, pirított magvak
LEVES
Fehér zöldség krémleves, sonkaszalma, túrós-tejfölös mezzelune
Thai zöldségleves, csirkehús-garnéla gombóc
FŐÉTEL
Sonkás-gomolyás csirkenyárs, grillezett zöldségek, padlizsánpüré
Vajhal, zöldborsórizottó, fürjtojás pörkölt
Kakukkfüves-mascarponés pappardelle, marhasült, vargánya
Ropogós kacsacomb, kókusztejes káposzta, édesburgonya, birs
DESSZERT
Szilvás-mandulás rétes, marcipánöntet
Fehércsokis panna cotta, limoncello zselé, málna coulis