Ha az év utolsó napján nincs kedvetek otthon maradni, de tömegre vagy dübörgő zenére sem vágytok, netán az éjfél utáni buli előtt szeretnétek „indításképpen” jókat enni, inni és zenét hallgatni, akkor nálunk van a helyetek!
Szeretettel meghívunk Titeket egy különleges hangulatú, Swing Soul & Jazz élőzenével és természetesen fantasztikus gourmet fogásokkal fűszerezett óévbúcsúztatóra!
Az este folyamán jazz standerdeket, jazzy pop covereket, örökzöldeket magyar és angol nyelven, mai pop slágereket, latin standerdeket és saját számokat is előad a Sophie & Joseph zongora-vokál duó.
A helyszín az elképesztő fényárban úszó ünnepi Kossuth tér, kilátással a Parlamentre.
Vendégeinknek erre az estére készült menüt kínálunk, mely négy szabadon választott fogást tartalmaz szilveszteri gourmet étlapunkról, valamint egy welcome drinket, illetve éjfélkor egy pohár pezsgőt és házi grillkolbászkákat, mézes mustárral, házi kenyérrel.
A fenti menüsor ára: 19.900 Ft/ fő + 13,5% szerviz díj.
A foglalásokat a menüsor ára kifizetése után tudjuk biztosítani.
LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
December 15 előtti lemondás esetén, a befizetett összeg 100 %-ról utalványt állítunk ki, mely 3 hónapig lefogyasztható. December 20 – 27 közötti lemondás esetén, a befizetett összeg 50 %-ról tudunk utalványt kiállítani, mely 3 hónapig lefogyasztható. December 28.-át követően a foglalás lemondására nincsen lehetőség, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
Éttermünk belső részében asztalokat csak vacsorázó vendégeinknek tudunk biztosítani. Azok a vendégeink, akik csak italt fogyasztanának, fűtött teraszunkon tudnak helyet foglalni!
Kérjük foglalják le asztalaikat előzetesen a 06-1-786-4306-os számon vagy az info@elysee.hu email címen vagy Facebook üzenetben.
MENÜ:
WELCOME DRINK:
Grand Tokaj „Pillanat” habzóbor
ELŐÉTELEK:
Kevert zöldsaláta, grillezett gomolya, balzsamkrém, pirított magvak
Parasztsonkában sült kecskesajt, narancsos-szezámos répasaláta
Libamáj terrine, házi kalács, birs-aszalt barack chutney
LEVESEK:
Libaleves, tepertős maceszgonbóc, shitake, zöldségszalma
Sült cékla krémleves, kecskesajt, pörkölt dió, zöldalma
FŐÉTELEK:
Dijoni marhapofa, pirított knédli, sous vide gyökérzöldségek
Ropogós kacsacomb, kókusztejes káposzta, édesburgonyapüré, szedres tokaji mártás
Vargányás harcsapaprikás, túrós csusza rolád
Kacsahúsos töltött káposzta, kacsakolbász, füstölt borjúnyelv
DESSZERTEK:
Csokoládé szuflé, konyakmeggy
Habos-citrompite, mandula grillázs
ÉJFÉLKOR:
Házi grillkolbászkák, mézes mustár, friss kenyér és egy pohár pezsgő