Az Elysée-ről:

Az Elysée Budapest legújabb kávéház-bisztrója, amely az újragondolt magyar és a francia stílusú bisztrókonyha ötvözéséből született. Gondosan elkészített kávékkal, meleg enteriőrrel, franciás bájjal, folyamatosan változó ebédmenüvel, gourmet á la carte fogásokkal és széles borkínálattal várunk titeket a hét minden napján. Voilá!

A filozófiánk:

Az Elsyée Bisztró büszke utóda a Kossuth tér egykori legendás kávéházának, a Gönczi fivérek által alapított Elysée-nek. Célunk, hogy a hagyományokat folytatva a gasztronómia újdonságaira nyitottan, a híres magyar kulinária és a franciás bisztrókonyha jellegzetességeit elegyítve az Elysée Bistro & Kávéház az ínyencek találkozóhelyévé váljon. Vendégeinket a békebeli kávéházak és a modern bisztrók elemeit elegyítő barátságos, otthonos környezetben várjuk.

Akárcsak elődeinké, a mi célunk is az, hogy a Parlament környéke folyton folyvást megteljen színes élettel és széles mosolyokkal. Finomságainkkal, Budapest kiemelkedően szép látványával és néhány személyes, meleg szóval várjuk Önt is!

„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.”

Ottlik Géza (1912-1990) magyar író, az Elysée egykori törzsvendége

IMG_5531